Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Justiției. Întrevedere privind Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene

08.11.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 7 noiembrie 2018, Ministerul Justiției a anunțat că a avut loc, la sediul acestuia, întrevederea profesorului univ. dr. Tudorel Toader, Ministrul Justiției cu E. S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, potrivit unui comunicat.

La întâlnire a mai participat și Irina Costache, consilier afaceri europene, Secţia Politică – Ambasada Regatulului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

Întrevederea a avut loc pe fondul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, în primul semestru al anului 2019, perioadă în care va avea loc ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Discuțiile au vizat aspecte privitoare la a stadiul cooperării bilaterale în domeniul justiției, cât și la planificarea pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.