Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Olt. Conturi aferente plaţilor taxelor profesionale

08.11.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 7 noiembrie 2018, Baroul Olt a anunțat că, având în vedere Hotărârea Consiliului Baroului Olt, din şedinţa din data de 13 iulie 2015, pentru plata taxelor profesionale, reprezentând 10%–11% asupra încasărilor privind contribuția la fondul de pensii, precum și pentru cota de 72 de lei lunară datorată Baroului Olt și UNBR, au fost deschise conturi distincte, pentru avocații care doresc să-și achite lunar contribuţiile, potrivit unui anunț.

Avocatul trebuie să completeze declaraţia cu veniturile realizate în luna precedentă, declaraţie ce poate fi descărcată de pe site-ul Baroului și transmisă prin e-mail sau fax, după ce, în prealabil, este indicat, a contacta telefonic Baroul pentru a se certifica luna care trebuie plătită, precum și suma aferentă încasărilor.

Pentru a nu se percepe penalități, plata trebuie facută cel mai târziu la data de 25 a lunii următoare pentru luna expirată, context în care ar fi de preferat ca plăţile să se facă până în data de 22 ale lunii, pentru a da posibilitatea decontărilor bancare.

Conturile de virament sunt următoarele:

– Baroul Olt, CUI 4286372 – Cont: RO76BRDE290SV59913472900, deschis la BRD Slatina – pentru cota fixă de 72 lei, reprezentând taxă Barou, UNBR și Fond Solidaritate pentru contribuțiile lunare datorate până la 31.03.2016 și cota fixă de 87 lei pentru contribuțiile lunare datorate după 01.04.2016.

– Filiala Olt a CAA, CUI 9414391 – Cont RO57BRDE290SV62735582900, deschis la BRD Slatina – pentru cota de 10%–11% la încasări.

Declarațiile de venit trebuie transmise pe adresa de mail filialaoltacaa@gmail.com.

:: Declarație venituri


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.