JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Comemorare av. Petre-Mircea Stănculescu

09.11.2018 | JURIDICE.ro

Se vor împlini doi ani de la trecerea la Viața veșnică a Maestrului Petre-Mircea STĂNCULESCU (n. 18.07.1934 – d. 19.11.2016). Slujba de pomenire va fi oficiată la mormântul său din Cimitirul Bellu Ortodox (figura 37, locul 49), sâmbătă, 10 noiembrie 2018, la ora 12:00. Masa de pomenire va fi oferită sâmbătă, 17 octombrie 2018, persoanelor rezidente în Aşezământul Social-Filantropic Rezidenţial ”Acoperământul Maicii Domnului”, aflat în curtea Bisericii cu hramul Tuturor Sfintilor, din Parohia ”Precupeții Vechi” București (str. Toamnei nr. 2, sectorul 2).

Într-un interviu pentru JURIDICE.ro (mai 2015), Maestrul STĂNCULESCU spunea: ”Am avut și am încă parte de Întâlniri și Întâmplări cu oameni buni, frumoși care mi-au fost alături în viața personală și/sau în cea profesională și sper că o vor face în continuare, care m-au înțeles și îmi doresc să fie așa și de acum încolo, care m-au criticat și voi încerca să nu le mai dau prilejul să o facă în timpul ce va urma, care m-au iubit și îmi doresc să o facă mereu și care, sper, m-au iertat, pentru că nimeni nu e fără de greșeală. (…) Sensul Vieții!? Cred în Dumnezeu. Cred că te naști cu coordonatele fundamentale, majore trasate. Vii pe lume într-o familie și nu în alta, într-un spațiu care te formează și nu în altul, ai sau nu Întâlniri sau Întâmplări de viață, bune sau mai puțin bune. Poți înțelege sau nu ce și cum e Viața, poți învăța sau nu din ea. Sensul Vieții?! Simplificat, îmi apare doar unul: te naști și te străduiești să lași ceva bun în urma ta.”

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.