Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit o masă rotundă pe subiecte legate de ePrivacy. Au conferențiat experții Facebook


12 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Societatea de avocați MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit o masă rotundă pe teme legate de confidențialitate și a invitat experții Facebook să împărtășească asistenței din experiența lor în ceea ce privește GDPR & e-Privacy, precum și abordarea lor cu privire la implementarea acestora.

Evenimentul a avut ca scop sporirea gradului de conștientizare în legătură cu anunțurile recente privind confidențialitatea și preluarea feedback-ului oferit de părțile interesate. Masa rotundă pe subiecte legate de e-privacy găzduită de MUȘAT & ASOCIAȚII a adus la un loc mai multe părți interesate din România, inclusiv companii din retail și e-commerce, activiști, cadre universitare și ONG-uri, dornice să afle mai multe informații de la practicienii în drept, precum și de la conferențiarii invitați.

Iulian Popescu, Partener la MUȘAT & ASOCIAȚII: ”Suntem onorați să deschidem, alături de colegii noștri de la Facebook, seria discuțiilor privitoare la noua arhitectură E-Privacy. Trecând prin experiența GDPR, suntem conștienți de efectele pe care această nouă legislație le poate avea în mediul de business și online, dar mai ales asupra necesității de reglare a propunerilor curente pentru a crea un cadru robust, predictibil și eficient, evitând astfel neclaritățile și blocajele. Suntem determinați să sprijinim crearea un dialog constructiv între factorii decizionali naționali și mediul de afaceri, astfel încât să se poată sprijini Consiliul și Parlamentul European în găsirea celor mai bune soluții pentru un nou ePrivacy (EPR), care să protejeze cu adevărat dreptul europenilor la viața privată, fără a împiedica inovarea și beneficiile utilizării datelor.”

Echipa specializată în domeniul protecției datelor din cadrul firmei, împreună cu principalii Parteneri care o coordonează, Iulian Popescu și Bogdan Mihai, a fost implicată într-o măsură semnificativă în întregul spectru de aspecte legate de protecția datelor în beneficiul unor clienți importanți din industria farmaceutică, asigurări, industria automobilelor și IT. Clientela cuprinde atât clienți privați, cât și societăți de stat care activează în domeniul sistemelor de telefonie mobilă și tradițională, transmisiune prin cablu și televiziune, transmisie voce-date și operațiuni derulate prin satelit, producători și furnizori de hardware și software și diverși utilizatori ai serviciilor de tehnologia informației.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică