TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit o masă rotundă pe subiecte legate de ePrivacy. Au conferențiat experții Facebook

12.11.2018 | JURIDICE.ro

Societatea de avocați MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit o masă rotundă pe teme legate de confidențialitate și a invitat experții Facebook să împărtășească asistenței din experiența lor în ceea ce privește GDPR & e-Privacy, precum și abordarea lor cu privire la implementarea acestora.

Evenimentul a avut ca scop sporirea gradului de conștientizare în legătură cu anunțurile recente privind confidențialitatea și preluarea feedback-ului oferit de părțile interesate. Masa rotundă pe subiecte legate de e-privacy găzduită de MUȘAT & ASOCIAȚII a adus la un loc mai multe părți interesate din România, inclusiv companii din retail și e-commerce, activiști, cadre universitare și ONG-uri, dornice să afle mai multe informații de la practicienii în drept, precum și de la conferențiarii invitați.

Iulian Popescu, Partener la MUȘAT & ASOCIAȚII: ”Suntem onorați să deschidem, alături de colegii noștri de la Facebook, seria discuțiilor privitoare la noua arhitectură E-Privacy. Trecând prin experiența GDPR, suntem conștienți de efectele pe care această nouă legislație le poate avea în mediul de business și online, dar mai ales asupra necesității de reglare a propunerilor curente pentru a crea un cadru robust, predictibil și eficient, evitând astfel neclaritățile și blocajele. Suntem determinați să sprijinim crearea un dialog constructiv între factorii decizionali naționali și mediul de afaceri, astfel încât să se poată sprijini Consiliul și Parlamentul European în găsirea celor mai bune soluții pentru un nou ePrivacy (EPR), care să protejeze cu adevărat dreptul europenilor la viața privată, fără a împiedica inovarea și beneficiile utilizării datelor.”

Echipa specializată în domeniul protecției datelor din cadrul firmei, împreună cu principalii Parteneri care o coordonează, Iulian Popescu și Bogdan Mihai, a fost implicată într-o măsură semnificativă în întregul spectru de aspecte legate de protecția datelor în beneficiul unor clienți importanți din industria farmaceutică, asigurări, industria automobilelor și IT. Clientela cuprinde atât clienți privați, cât și societăți de stat care activează în domeniul sistemelor de telefonie mobilă și tradițională, transmisiune prin cablu și televiziune, transmisie voce-date și operațiuni derulate prin satelit, producători și furnizori de hardware și software și diverși utilizatori ai serviciilor de tehnologia informației.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan