Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Schimburi bilaterale între instanțe/parchete din cadrul statelor membre ale UE


13 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 12 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat organizarea de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară a unor schimburi bilaterale între instanțe/parchete din cadrul statelor membre ale UE, potrivit unui anunț.

Vizitele se desfășoară pe o perioada de o săptămână (5 zile lucrătoare), însă, la solicitare expresă a participanților, durata stagiului poate fi redusă la 3 zile. Acestea trebuie să se desfășoare până cel târziu la 31 decembrie 2019.

Identificarea instanței/parchetului gazdă se face de instanța/parchetul candidat şi trebuie comunicată cu ocazia transmiterii candidaturii.

Limba de lucru va fi stabilită de comun acord între cele două instituții implicate în proiect.

EJTN nu acoperă costuri pentru traducere.

Programul se adresează judecătorilor şi procurorilor români. Delegațiile celor două instituții pot cuprinde şi membrii din staff-ul instanței/parchetului, deși majoritatea trebuie să fie alcătuită din judecători/procurori.

Delegațiile vor fi constituite din maxim 5 persoane.

Termenul de înscriere: 10 ianuarie 2019.

:: Corporate Financial Policy
:: Call Bilateral Court Exchanges
:: Template hosting agreement BIL
:: Template privacy disclaimer BIL

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri