Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Kristian Winzer: Revin în avocatură


13 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Luni, 12 noiembrie 2018, Kristian Winzer, secretarul de stat pentru relații inter-instituționale și juridice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a anunțat că și-a dat demisia din funcție, din solidaritate cu ministrul demisionar Victor Negrescu, potrivit unui anunț publicat pe pagina acestuia de Facebook.

Kristian Winzer: ”Am intrat în echipa ministrului Negrescu cu inima deschisă, cu dorința de a schimba lucruri și mentalități, de a aduce, prin muncă și determinare, rezultate tangibile.

Mi-am dedicat astfel timpul, energia și priceperea pentru a aduce un plus de valoare în fiecare document care mi-a trecut prin mână și în fiecare proiect în care am fost implicat.

Am cunoscut în tot acest timp (în MAE, în Guvern și Parlament și în toate celelalte instituții cu care am relaționat) oameni minunați, dedicați și implicați, cu care a fost o onoare să fiu coleg și cărora le mulțumesc pentru buna și eficienta colaborare.

Îl respect și îl apreciez mult pe Victor Negrescu.

Este un om și un profesionist desăvârșit, care a pus întotdeauna interesele generale mai presus de cele personale, care s-a dedicat proiectului ministerial cu toată convingerea și cu toată ființa, care a luptat neobosit pentru ca România să aibă un profil și un parcurs european consolidate și care a reușit să obțină consens politic și național în domeniul afacerilor europene și în pregătirea mandatului Președinției țării noastre la Consiliul UE.

Cei care îl cunoaștem știm că este un om responsabil și matur, care are reprezentarea deplină a actelor și faptelor sale și care nu ia decizii care nu au fundament obiectiv solid.

Este contextul în care, fidel fiind unor principii și valori în care am crezut mereu și care mi-au ghidat întotdeauna acțiunile, știu că drumul și rolul meu în echipa guvernamentală se opresc aici.

Urmare a deciziei pe care am luat-o încă de vineri, în cursul acestei zile am înaintat doamnei Prim-ministru demisia mea din funcția de secretar de stat la MAE.

A fost o onoare să exercit această demnitate și să lucrez cu omul, profesionistul și ministrul Victor Negrescu.

De mâine revin în avocatură și voi lucra, cu pasiunea și determinarea care mă caracterizează, la consolidarea proiectului meu de suflet.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii