Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Lansare de carte – 15 noiembrie 2018: ”Lunus Plinus și miracolul Crăciunului” și ”Lunus Plinus și Andrei, pe Pământ nu faci ce vrei!” | Andreea Micu

14.11.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 15 noiembrie 2018, ora 18:00, la Seneca Anticafe (Str. Arh. Ion Mincu, 1) Andreea Micu vă invită la evenimentul de lansare a volumelor 2 și 3 din seria de cărți pentru copii ”Lunus Plinus și Andrei”: ”Lunus Plinus și miracolul Crăciunului” și ”Lunus Plinus și Andrei, pe Pământ nu faci ce vrei!”, cu ilustrații de Alina Maria Mărgulescu, publicate de Editura Baroque Books & Arts.

În cadrul evenimentului va fi organizat și un mini-atelier pentru copii cu tema ”Cum să ne scriem propriile povești?”, precum și o mini-scenetă de teatru.

La achiziționarea cărții se vor primi cadouri-surpriză, fiind, de asemenea, organizată și o tombolă.

Copii se vor bucura de un mini-bar, de baloane și de pictură pe față.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.