Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Tribunalul Timiș. Întâlnire ref. armonizarea practicilor ce stau la baza efectuării expertizelor de specialitate
13.11.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 13 noiembrie 2018, Tribunalul Timiș a anunțat că, la iniţiativa conducerii Tribunalului Timiş, reprezentată de Președinte Adriana Stoicescu, a fost organizată, în prima parte a lunii noiembrie 2018, o întâlnire coordonată de către judecător dr. Mădălina Jebelean, la care au participat reprezentanţi din partea Baroului Timiş, Biroului Local de Expertize Judiciare Timiș, Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Timiș, Institutului de Medicină Legală Timișoara şi Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Timișoara, potrivit unui comunicat semnat de judecător Călin Roman, purtător de cuvânt.

Întâlnirea a avut ca scop armonizarea practicilor ce stau la baza efectuării şi valorificării expertizelor de specialitate.

Au fost abordate teme de interes comun, în scopul înfăptuirii actului de justiţie, precum modul de desemnare a experţilor şi stabilirea a onorariului acestora, dar şi necesitatea întocmirii, redactării şi comunicării cu celeritate a rapoartelor de expertiză.

Fidelă principiilor de bună colaborare interinstituţională, conducerea Tribunalului Timiş îşi exprimă întreaga disponibilitate la dialog, urmând a fi stabilite şi în viitor întâlniri de aceeaşi natură, pentru a facilita comunicarea dintre Tribunalul Timiș și reprezentanţii celorlalte profesii din domeniul judiciar care conlucrează la înfăptuirea justiţei.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti