Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Tribunalul Timiș. Întâlnire ref. armonizarea practicilor ce stau la baza efectuării expertizelor de specialitate


13 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marți, 13 noiembrie 2018, Tribunalul Timiș a anunțat că, la iniţiativa conducerii Tribunalului Timiş, reprezentată de Președinte Adriana Stoicescu, a fost organizată, în prima parte a lunii noiembrie 2018, o întâlnire coordonată de către judecător dr. Mădălina Jebelean, la care au participat reprezentanţi din partea Baroului Timiş, Biroului Local de Expertize Judiciare Timiș, Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Timiș, Institutului de Medicină Legală Timișoara şi Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice Timișoara, potrivit unui comunicat semnat de judecător Călin Roman, purtător de cuvânt.

Întâlnirea a avut ca scop armonizarea practicilor ce stau la baza efectuării şi valorificării expertizelor de specialitate.

Au fost abordate teme de interes comun, în scopul înfăptuirii actului de justiţie, precum modul de desemnare a experţilor şi stabilirea a onorariului acestora, dar şi necesitatea întocmirii, redactării şi comunicării cu celeritate a rapoartelor de expertiză.

Fidelă principiilor de bună colaborare interinstituţională, conducerea Tribunalului Timiş îşi exprimă întreaga disponibilitate la dialog, urmând a fi stabilite şi în viitor întâlniri de aceeaşi natură, pentru a facilita comunicarea dintre Tribunalul Timiș și reprezentanţii celorlalte profesii din domeniul judiciar care conlucrează la înfăptuirea justiţei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii