Internaţional (Juridice din lumea largă)
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

SUA. CNN a dat în judecată Casa Albă. UPDATE: CNN câștigă procesul. Acreditarea la Casa Albă, recuperată

20.11.2018 | JURIDICE.ro

20 noiembrie 2018: Luni, 19 noiembrie 2018, Casa Alba a anunțat că i-a redat acreditarea de presă jurnalistului Jim Acosta, care a avut o dispută cu președintele SUA, însă a avertizat că acreditarea lui ar putea fi din nou suspendată dacă nu va respecta noile reguli pentru evenimentele de presă la care participă Donald Trump, potrivit CNN.com.

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt la Casa Albă: „În această după-amiază l-am notificat pe Jim Acosta și postul CNN că acreditarea lui a fost reactivată.”

***

17 noiembrie 2018: Vineri, 16 noiembrie 2018, judecătorul Timothy Kelly a decis că jurnalistul CNN, Jim Acosta, trebuie să îşi primească înapoi acreditarea la Casa Albă, potrivit New York Times.com.

***

13 noiembrie 2018: Marți, 13 noiembrie 2018, rețeaua de televizune CNN a anunțat că a dat în judecată Administrația Trump pentru că a revocat acreditarea jurnalistului Jim Acosta în urma unui schimb de replici dintre reporter și președintele american din timpul unei conferințe care a avut loc saptămâna trecută, potrivit unui comunicat.

Jeff Zucker, președintele CNN: „Nu este un pas pe care l-am luat cu ușurință. Dar acțiunea Casei Albe este fără precedent.”

Schimbul de replici a vizat opinia președintelui Trump cu referire la faptul că migranții sunt niște invadatori. Donald Trump a recomandat jurnalistului să se ocupe de conducerea televiziunii CNN, în timp ce el se va ocupa de conducerea țării.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan