Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, în vizită la Guvernul României
15.11.2018 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Miercuri, 14 noiembrie 2018, Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a avut o întrevedere cu Dunja Mijatović, Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei, la Palatul Victoriei, potrivit unui comunicat.

Discuțiile au vizat aspecte privind cooperarea dintre România şi Consiliul Europei, accentul fiind pus asupra consolidării protecției și promovării drepturilor omului. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe tema situaţiei persoanelor cu dizabilități, inclusiv educația pentru copiii cu dizabilități, respectiv combaterea violenței domestice.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.