« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 

Ordinul ANRE privind obligația de informare a clienților finali prin intermediul aplicației informatice „Comparator al ofertelor-tip de furnizare a energiei electrice”
15.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 962 din data de 14 noiembrie 2018, a fost publicat Ordinul nr. 189/2018 privind obligația de informare a clienților finali prin intermediul aplicației informatice „Comparator al ofertelor-tip de furnizare a energiei electrice”.

În vederea asigurării creșterii gradului de informare a clienților finali de energie electrică, ANRE pune la dispoziția acestora, pe pagina proprie de internet, aplicația informatică „Comparator al ofertelor-tip de furnizare a energiei electrice” care permite compararea ofertelor-tip de furnizare a energiei electrice ale furnizorilor, denumită în continuare comparator.

Ordinul prevede obligația furnizorilor de energie electrică, cu excepția celor care nu desfășoară activitate de furnizare a energiei electrice la clienții finali, de a introduce în baza de date a comparatorului, prin intermediul interfeței dedicate, ofertele-tip publicate pe paginile proprii de internet.

În termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a prezentului ordin, furnizorii de energie  au obligația de a introduce în baza de date a comparatorului ofertele-tip de furnizare a energiei electrice, publicate pe pagina proprie de internet, valabile la acea dată.

Anexa la Ordin conține: Elemente ale interfeței comparator – furnizor.

Intrarea în vigoare: 14 noiembrie 2018.

 
Secţiuni: Content, Energie, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Protecția consumatorilor | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD