JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Black Friday 2018 pe UJmag.ro

16.11.2018 | JURIDICE.ro

Campania „Black Friday” oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania BLACK FRIDAY organizată de Universul Juridic Magazin pe cea mai mare librărie de carte juridică, ujmag.ro oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept prin intermediul librăriei online.

Reducerile din cadrul campaniei „Black Friday” pe UJmag.ro încep de la 10%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 80%.

Echipa UJmag.ro, știe cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, își dorește ca de actuala ofertă din cadrul campaniei „Black Friday” să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

Transport gratuit pentru comenzile care depășesc valoarea de 99 de lei.

*reducerile cuprinse între 30% și 80% sunt disponibile pentru cărțile editurilor Universul Juridic, Wolters Kluwer, Pro Universitaria, Neverland, Evrika și Integral;

Promoțiile sunt disponibile aici.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan