Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti

Primarul Orașului Madrid, în vizită la București


16 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 15 noiembrie 2018, Manuela Carmena Castrillo, primarul orașului Madrid, a efectuat o vizită la sediul Primăriei Capitalei, la invitația omologului său, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au stabilit că un grup de experți madrileni vor veni în perioada următoare la București, pentru a demara împreună cu specialiști ai Primăriei Capitalei proiecte concrete în două dintre domeniile prevăzute în memorandumul semnat recent în Capitala Spaniei: fluidizarea traficului și turismul.

Gabriela Firea, Primarul General: „Așa cum am convenit la Madrid, în urma semnării memorandumului între cele două Capitale, sper că vom constitui, cât mai rapid, grupuri de lucru comune împreună cu specialiștii madrileni, pentru a discuta despre cele mai importante domenii de dezvoltare ale Bucureștiului, în special despre traficul rutier, care reprezintă, pentru Capitala României, o problemă pentru a cărei rezolvare lucrăm intens. Am aprobat un plan de mobilitate, am cumpărat 400 de autobuze noi euro 6, vom mai achiziționa 100 de autobuze electrice, 100 tramvaie, 100 troleibuze, precum și alte 100 de autobuze GNC. Am demarat, de asemenea, lucrări de infrastructură menite să fluidizeze traficul, lărgirea unor artere și realizarea de pasaje în zone intens circulate din București.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică