BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Infrastructură
Profesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Primarul Orașului Madrid, în vizită la București

16.11.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 15 noiembrie 2018, Manuela Carmena Castrillo, primarul orașului Madrid, a efectuat o vizită la sediul Primăriei Capitalei, la invitația omologului său, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au stabilit că un grup de experți madrileni vor veni în perioada următoare la București, pentru a demara împreună cu specialiști ai Primăriei Capitalei proiecte concrete în două dintre domeniile prevăzute în memorandumul semnat recent în Capitala Spaniei: fluidizarea traficului și turismul.

Gabriela Firea, Primarul General: „Așa cum am convenit la Madrid, în urma semnării memorandumului între cele două Capitale, sper că vom constitui, cât mai rapid, grupuri de lucru comune împreună cu specialiștii madrileni, pentru a discuta despre cele mai importante domenii de dezvoltare ale Bucureștiului, în special despre traficul rutier, care reprezintă, pentru Capitala României, o problemă pentru a cărei rezolvare lucrăm intens. Am aprobat un plan de mobilitate, am cumpărat 400 de autobuze noi euro 6, vom mai achiziționa 100 de autobuze electrice, 100 tramvaie, 100 troleibuze, precum și alte 100 de autobuze GNC. Am demarat, de asemenea, lucrări de infrastructură menite să fluidizeze traficul, lărgirea unor artere și realizarea de pasaje în zone intens circulate din București.”


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership