Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Lansare de carte. In honorem VALERIU STOICA. Drepturi, libertăți și puteri la începutul mileniului al III-lea
17.11.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 23 noiembrie 2018, ora 11:30, în cadrul Conferinței „Dreptul românesc la 100 de ani de la Marea Unire”, în Aula Magna, Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. M. Kogalniceanu, nr. 36-46, va avea loc lansarea cărţii ”In honorem VALERIU STOICA. Drepturi, libertăți și puteri la începutul mileniului al III-lea”, eveniment organizat de Editura Universul Juridic și STOICA & Asociații.

Editorii coordonatori ai acestei cărți sunt prof. univ. dr. Marian Nicolae, conf. univ. dr., av. Radu Rizoiu, asist. univ. dr., jud. Laura Toma Dăuceanu.

Lucrarea reprezentă o colecție de studii în onoarea profesorului Valeriu Stoica, volumul fiind realizat în semn de modest omagiu, la împlinirea de către dumnealui a frumoasei vârste de 65 de ani.

Tematica generală a volumului este evoluția conceptelor polivalente de Drepturi, libertăți și puteri la începutul mileniului al III-lea, acestea fiind temele centrale ale studiilor și contribuțiilor realizate de profesorul Valeriu Stoica.

Evenimentul nu implică o taxă de participare.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.