Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ARTMARK. Două imobile unde viitorul s-a mutat deja își caută proprietar
17.11.2018 | Cornelia DĂROI


Cornelia Dăroi

Cornelia Dăroi

Casa inteligentă de lângă Pădurea Băneasa 

Care ar fi rezultatul amestecului dintre confort, tehnologie și natură, când vorbim de o casă?! Vila din zona Băneasa – Jandarmeriei dozează perfect cele trei ingrediente într-un mix rafinat , al cărui rezultat este un spațiu de locuit și de relaxare în care (aproape) totul se controlează prin simpla atingere a ecranului telefonului, sau a unui gest surprins de nenumărați senzori, de la ușă de garaj până la lumini, temperatura ambientală și a apei din piscina interioară. Gurmanzii vor aprecia în mod deosebit această proprietate, bucătăria fiind o zonă unde înalta tehnologie poate stimula nelimitat creativitatea culinară. Pentru această casă, smart nu este un artificiu de marketing. Soluțiile de control al parametrilor implementate în casă cât și managementul integrat al acestora realizat prin sistemul KNX – standard de referință în domeniu, reprezintă o realizare inginerească de excepție, care are ca rezultat nu numai confortul, ci și reducerea importantă a costurilor energetice ale casei, rezultatul fiind o casă prietenoasă cu mediul, potrivit ARTMARK.

Viitorul proprietar nu primește doar atât. Arhitectura cubistă, designul interior și exterior realizate profesionist, materialele, amenajările și mobilierul de înaltă calitate și bun gust, tehnologia de top, se completează armonios cu natura, pădurea Băneasa fiind în imediata apropiere. Vecinătățile contribuie din plin la desăvârșirea acestei proprietăți, zona Jandarmeriei fiind cunoscută pentru proprietățile de calitate și pentru prezența spiritul de comunitate.


Preț de pornire: 1.700.000 €

***

Șic și modernitate la marginea Pădurii Băneasa

Deloc întâmplător complexul de vile Traian din zona Erou Iancu Nicolae este unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri de rezidențe din zona Băneasa – Pipera. Vila prezentată este o proprietate cu personalitate care contribuie din plin la caracterul exclusivist al complexului. Are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, la o distanță de 100 m de pădurea Băneasa, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viată fericită și integrată în cadrul comunității, într-o zonă care profită din plin de apropierea pădurii cu toate beneficiile aerului curat și a liniștii.
Calitatea și bunul gust se acompaniază perfect în cazul acestei proprietăți, de la concepția de arhitectură, soluțiile de compartimentare și finisajele de calitate premium până la curtea cu vegetație matură și piscină sofisticata, completate de foișorul discret amplasat, potrivit ARTMARK.

Piatra naturală, esențele de lemn exotic folosite la finisaje, sunt în completă armonie cu mobilierul modern și dotările de ultimă tehnologie. Spațiul de relaxare de la mansardă devine loc de refugiu pentru familie și prieteni pentru activități deconectante sau fitness. Complexul în care se află proprietatea oferă avantaje esențiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de școli și grădinițe internaționale, clinica medicală, supermarket, restaurante, săli de sport, sau aeroport, constituie criterii importante în decizia de cumpărare.


Preț de pornire: 1.270.000 €

Cornelia Dăroi

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate