Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Tudor Colțan, speaker în cadrul panelului „Eroii sustenabilității 2018”, la cel mai mare festival de business din România

19.11.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 16 noiembrie 2018, Tudor Colțan a ținut o pledoarie despre Leadership-ul Binelui în cadrul panelului „Eroii sustenabilității în 2018”, la cea de-a 17-a ediție a Zilelor Biz, cel mai mare festival de business din România.

Alături de Vlad Voiculescu de la MagiCAMP, Mirela Nemțanu de la Hospice Casa Speranței, Valeriu Nicolae și Florin Ghindă de la România Pozitivă, Tudor a demonstrat de ce este nevoie de lideri ai Binelui în societatea zilelor noastre.

Prezentarea sa de la „Zilele Biz” a fost gândită ca o pledoarie în favoarea Binelui pe care fiecare dintre noi îl poate înfăptui pentru alții, investind 1% din timpul personal.

„Zilele Biz” se desfășoară de-a lungul unei întregi săptămâni, fiecare zi având o altă tematică, și reprezintă unul dintre cele mai importante conferințe anuale din România. Cu o istorie de peste 17 ani și zeci de speakeri de top la activ, evenimentul aduce laolaltă în discuții interdisciplinare profesioniști de marcă din domeniul antreprenoriatului, al inovației, al marketingului și managementului modern și, un domeniu de importanță vitală în ultimii ani, al responsabilității sociale corporative (CSR).

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week