Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

PICCJ. Reuniunea festivă a procurorilor generali ai curților de apel

19.11.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 16 noiembrie 2018, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că, la Alba Iulia, a avut loc Reuniunea festivă a procurorilor generali ai curților de apel, cu participarea procurorilor din Republica Moldova, organizată de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împreună cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, potrivit unui comunicat.

Evenimentul s-a desfășurat în contextul desfășurării conferinței ”Centenarul Marii Uniri – o istorie a justiţiei moderne”, manifestare organizată de către Consiliul Superior al Magistraturii  la Alba Iulia, în Sala Unirii.

În alocuțiunea susținută în deschiderea evenimentului, Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), a subliniat contribuţia  determinantă a justiţiei, a magistraţilor români, judecători şi procurori, la succesul realizării unificării juridice – în plan judiciar, legislativ şi cel al regimului profesiilor.

La eveniment au luat, de asemenea, cuvântul Codruț Olaru, vicepreședintele Consiliului Superior  al Magistraturii, Angela Motuzoc, procuror – Consiliul Superior al Procurorilor  din Republica Moldova, Liana Nani, procuror – Procuratura Generală a Republicii Moldova, Nicolae Pârau, procuror – Procuratura Generală a Republicii Moldova.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week