JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CJUE. Newsletter 19-30 noiembrie 2018
19.11.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 19 noiembrie 2018, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a transmis newsletterul aferent perioadei 19-30 noiembrie 2018.

Newsletterul cuprinde informații despre cauze de interes de pe rolul Curții de Justiție a Uniunii Europene și Tribunalului Uniunii Europene, respectiv: cauzele C-626/15 și C-659/16 Comisia UE/ Consiliul UE,  cauza C-147/17 Sindicatul Familia Constanța și alții, cauza C-29/17 Novartis Farma, cauza C-563/17 Associação Peço a Palavra și alții, cauza C-664/16 Vădan, cauza C-411/17 Inter-Environnement Wallonie și Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen, cauzele T-274/16 Saleh Thabet/ Consiliul UE și T-275/16 Mubarak și alții/ Consiliul UE, cauza T-458/17 Shindler și alții/ Consiliul UE.

:: Newsletterul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate