Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

INM. Selecție experți specializați în combaterea traficului de droguri în cadrul Proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate”
21.11.2018 | JURIDICE.ro


Marți, 20 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat începerea unei noi proceduri de selecție a 4 experți specializați în combaterea traficului de droguri în cadrul Proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate”, potrivit unui anunț.

Potrivit fișei de proiect, printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 6 seminarii în domeniul combaterii traficului de droguri, cu o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 120 de judecători şi procurori. Formatul seminariilor va fi unul interactiv, accentul fiind pus pe dezvoltarea de abilități, competențe și tehnici pentru combaterea traficului de droguri.

Seminar 1 – București, 4-5 martie 2019
Seminar 2 – București, 6-7 mai 2019
Seminar 3 – București, 7-8 octombrie 2019
Seminar 4 – București, 11-12 noiembrie 2019
Seminar 5 – București, 10-11 februarie 2020
Seminar 6 – București, 9-10 martie 2020

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de seminar și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 3 decembrie 2018, în format electronic, la adresa de e-mail: razvan.mihaila@inm-lex.ro, în atenția lui Răzvan Mihăilă (telefon: 0745.625 725).

:: Contract model

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate