Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Paza sediilor instanțelor și parchetelor ar putea fi asigurată de Jandarmeria Română
21.11.2018 | JURIDICE.ro

Comisia nr. 1 – Legislație și cooperare interinstituțională a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței din data de 13 noiembrie 2018,  a luat act de aspectele prezentate în nota de informare a DLDC referitoare la demersul Consiliului Superior al Magistraturii privind asigurarea pazei la sediul instanțelor și parchetelor.

De asemenea, Comisia a decis ca DLDC să elaboreze o notă care să identifice propunerile normative ce ar trebui formulate, astfel încât paza sediilor instanțelor și parchetelor să fie asigurată de Jandarmeria Română la solicitarea directă a instanțelor și parchetelor.

:: Minuta (pct. 10)


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.