Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Consiliul de Mediere. Convocare reprezentanți CPMJ. UPDATE: Procesul-verbal al ședinței on-line
28.11.2018 | JURIDICE.ro

28 noiembrie 2018: Vineri, 23 noiembrie 2018, Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliului de Mediere, împreună cu membrii CdM: Anca Iacob și Gabriela Ichim, au moderat teleconferința organizată cu reprezentanții mediatorilor din Corpul Profesional al Mediatorilor Județean, potrivit unui comunicat.

Concluzii punctuale ale teleconferinței:
– în perioada 14-18 decembrie se vor trimite propunerile pentru componența comisiilor de alegeri, respectiv: Comisia Electorală (CE), Comisia de Soluționare a Contestațiilor (CSC), Comisia de Validare a Voturilor (CVV), Comisia de Monitorizare a Alegerilor și Observatori (1 observator pentru fiecare județ care are candidat înscris pe buletinul de vot).

– ședința extraordinară a CPMJ din data de 25.01.2019, pentru tragerea la sorți a membrilor comisiilor de alegeri se va desfășura on-line, pentru a beneficia de prezența cât mai mare a reprezentanților mediatorilor din județe, iar tragerea la sorti a membrilor comisiilor se va realiza utilizând site-ul „random.org”. Această variantă de alegere a fost votată în unanimitate de către cei prezenți.

– în perioada campaniei electorale, Consiliul de Mediere va organiza dezbateri transmise live, care vor oferi oportunitatea tuturor candidaților să se prezinte colegilor mediatori și să-și prezinte proiectele pentru organizarea profesiei. Aceste dezbateri vor fi moderate de un coleg mediator ales tot prin intermediul site-ului „random.org” din lista de mediatori, care deține abilitățile necesare și care își oferă disponibilitatea de a-și asuma o asemenea calitate. În unanimate, cei prezenți au susținut această inițiativă a Consiliului de Mediere.

***

22 noiembrie 2018: Miercuri, 21 noiembrie 2018, Consiliul de Mediere a anunțat convocarea reprezentanților Corpului Profesional al Mediatorilor din Județe pentru data de vineri, 23 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, la o video-conferință, organizată în vederea realizării instructajului privind alegerile ce vor avea loc în luna februarie a anului viitor, pentru noua componență a Consiliului de Mediere.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.