Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Decrete de decorare – 22 noiembrie 2018
23.11.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 22 noiembrie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat următoarele decrete de decorare, potrivit unui comunicat:

– în semn de apreciere pentru rolul important avut la promovarea de noi talente din rândul tinerilor artiști, pentru contribuția avută la descoperirea unor valoroși interpreți de muzică populară, pentru talentul pus în slujba promovării folclorului românesc, prin care a ținut aprinsă flacăra spiritualității românești, a păstrării tradițiilor și a identității ființei naționale Președintele României a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler lui Elise Stan.
– în semn de înaltă apreciere pentru contribuția importantă avută la demararea și dezvoltarea primului program național de integrare socială prin cântec coral din România, precum și pentru promovarea artei muzicale românești în străinătate, Președintele României a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Comandor maestrului Ion Marin, dirijor și compozitor, director de onoare al Corului Național de Cameră „Madrigal”.
– în semn de apreciere pentru excepționalul profesionalism dovedit în formarea noilor generații de arhitecți, pentru contribuția avută la promovarea școlii românești de arhitectură atât în țară, cât și în străinătate, pentru lucrările remarcabile înscrise în atlasul arhitecturii mondiale Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler prof. dr. arhitect Emil Barbu Popescu.
– în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la promovarea creației literare românești și la dezvoltarea relațiilor culturale dintre România și Confederația Elvețiană, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria A – „Literatura” lui Cătălin Dorian Florescu, scriitor și lui Marius Daniel Popescu, scriitor.
– în semn de apreciere pentru contribuția importantă avută în promovarea artei muzicale românești în străinătate, pentru dezvoltarea relațiilor culturale dintre România și Confederația Elvețiană, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria B – „Muzica”, maestrului Giovanni Bria, pianist și dirijor, fondator al Asociației Muzicale „Musica Spiritualis” din Rüti (cantonul Zürich).
– în semn de apreciere a faptelor importante săvârșite în timpul îndeplinirii misiunilor militare, pentru rezultatele deosebite obţinute în procesul instruirii şi al pregătirii profesionale, Președintele României a conferit:
a) Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn de pace, pentru militari Drapelului de Luptă al Batalionului 81 LAROM „Maior Gheorghe Șonțu”, Drapelului de Luptă al Batalionului 83 LAROM „Bogdan I”, Drapelului de Luptă al Batalionului 84 Asigurare Date „Mărăști”;
b) Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza”.
– în semn de recunoaștere a faptelor importante săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor militare, pentru rezultatele deosebite obţinute în procesul instruirii şi al pregătirii profesionale, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn de pace, pentru militari Drapelului de Luptă al Batalionului 96 LAROM „Mircea Voievod” și Drapelului de Luptă al Batalionului 85 Sprijin Logistic „General Mihail Cerchez”.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.