Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Flux informații

Comisia Europeană. Rezultatele Planului de investiții pentru Europa

23 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

Joi, 22 noiembrie 2018, Comisia Europeană a publicat o comunicare privind modul în care Planul de investiții pentru Europa – Planul Juncker – a contribuit la readucerea investițiilor la un nivel sustenabil în Europa. Până în prezent au fost mobilizate investiții în valoare de 360 de miliarde euro, dintre care două treimi provin din resurse private, potrivit unui comunicat.

Jyrki Katainen, Vicepreședintele Comisiei responsabil pentru locuri de muncă, creștere, investiții și competitivitate: „Planul de investiții a schimbat regulile jocului. După patru ani, această abordare nouă și unică privind mobilizarea investițiilor private spre binele public a generat o finanțare proaspătă în valoare de 360 de miliarde EUR pentru economie. De asemenea, am ajutat la demararea unor proiecte inovatoare și am îmbunătățit mediul de investiții din Europa. În următorul buget pe termen lung al UE, dorim să menținem această dinamică favorabilă și să ne asigurăm că modelul de succes al Planului de investiții va deveni noul standard european pentru sprijinul în favoarea investițiilor.”

:: Comunicarea

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică