Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

SNPAP Tîrgu Ocna. Conferința ”Decret – Devianță și Criminalitate. Evoluție, Tendințe și Perspective”
23.11.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 23 noiembrie 2018, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna a anunțat că, în zilele de 22 și 23 noiembrie 2018, a avut loc Conferința națională cu participare internațională ”Decret – Devianță și Criminalitate. Evoluție, Tendințe și Perspective”, ediția a IV a, dedicată Centenarului Marii Uniri – „100 de ani în evoluția și transformările Statului Român”, potrivit unui comunicat.

Evenimentul a fost organizat de către Universitatea ”George Bacovia” din Bacău, în colaborare cu Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna și alte instituții partenere.

În prima zi, la sediul Universității ”George Bacovia”, a avut loc deschiderea oficială a Conferinței, fiind susținute  în plen  comunicări științifice pe teme legate de  evoluții și bune practici în investigarea, prevenirea și combaterea diferitelor forme de manifestare a devianței și delincvenței, consolidarea rolului cercetării științifice academice în prevenirea și combaterea devianței și delincvenței, precum și prezentarea și consolidarea politicilor naționale antidrog în context european.

La lucrările Conferinței de la sediul Universității ”George Bacovia” au participat reprezentanții Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna însoțiți de un număr de 27 de  elevi.

A doua zi, Conferința s-a desfășurat la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare, Programul a debutat cu prezentarea studiului de caz având ca temă ”Motivația infracțională în rândul deținuților”, realizat de către o echipă de specialiști din cadrul Școlii, urmată de prezentarea de către directorul Școlii a abordării metodice transdisciplinare a  lucrării practice privind ”Luarea de ostatici”.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.