Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

SNPAP Tîrgu Ocna. Conferința ”Decret – Devianță și Criminalitate. Evoluție, Tendințe și Perspective”


23.11.2018 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 23 noiembrie 2018, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna a anunțat că, în zilele de 22 și 23 noiembrie 2018, a avut loc Conferința națională cu participare internațională ”Decret – Devianță și Criminalitate. Evoluție, Tendințe și Perspective”, ediția a IV a, dedicată Centenarului Marii Uniri – „100 de ani în evoluția și transformările Statului Român”, potrivit unui comunicat.

Evenimentul a fost organizat de către Universitatea ”George Bacovia” din Bacău, în colaborare cu Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna și alte instituții partenere.

În prima zi, la sediul Universității ”George Bacovia”, a avut loc deschiderea oficială a Conferinței, fiind susținute  în plen  comunicări științifice pe teme legate de  evoluții și bune practici în investigarea, prevenirea și combaterea diferitelor forme de manifestare a devianței și delincvenței, consolidarea rolului cercetării științifice academice în prevenirea și combaterea devianței și delincvenței, precum și prezentarea și consolidarea politicilor naționale antidrog în context european.

La lucrările Conferinței de la sediul Universității ”George Bacovia” au participat reprezentanții Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna însoțiți de un număr de 27 de  elevi.

A doua zi, Conferința s-a desfășurat la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare, Programul a debutat cu prezentarea studiului de caz având ca temă ”Motivația infracțională în rândul deținuților”, realizat de către o echipă de specialiști din cadrul Școlii, urmată de prezentarea de către directorul Școlii a abordării metodice transdisciplinare a  lucrării practice privind ”Luarea de ostatici”.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro