Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Decrete de decorare – 23 noiembrie 2018
26.11.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 23 noiembrie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat următoarele decrete de decorare a unor foști miniștri și a unor oficialități din Republica Portugheză, potrivit unui comunicat:
– În semn de înaltă apreciere pentru sprijinul acordat României, pentru excepționala contribuție personală avută la susținerea și promovarea relațiilor, pe multiple planuri, dintre țara noastră și Republica Portugheză, Președintele României a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Ofițer, lui José Alberto de Azeredo Lopes, fost ministru al apărării naționale al Republicii Portugheze, și Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor, lui Luís Filipe de Castro Mendes, fost ministru al culturii al Republicii Portugheze.
– În semn de apreciere pentru contribuția importantă avută la susținerea și promovarea relațiilor dintre țara noastră și Republica Portugheză, pentru promovarea identității, valorilor culturale și spiritualității românești, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Comandor lui Rui de Carvalho de Araújo Moreira, primar al municipiului Porto, și lui Carlos Manuel Lavrador de Jesus Carreiras, primar al orașului Cascais, precum și Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer, Mariei do Céu de Oliveira Azevedo Alexandrino da Silva Garcia, viceprimar al orașului Cascais.
– În semn de apreciere a contribuției importante avute la promovarea valorilor culturii și spiritualității românești în Republica Portugheză, fiind dovada profundului atașament față de țara noastră și a dorinței de a face istoria și cultura României cunoscute în lume, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria H – „Cercetarea științifică”, lui António Manuel Gonçalves de Carvalho, directorul Muzeului Național de Arheologie.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.