« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Curtea de Apel Alba Iulia. Declinarea competenței de soluționare a cererii de suspendare a procedurii de revocare a Procurorului General al PICCJ
27.11.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marţi, 27 noiembrie 2018, Curtea de Apel Alba Iulia a anunțat că, în dosarul nr. 580/57/2018, a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cererii de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în contradictoriu cu pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei în favoarea Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal. Excepţia necompetenţei teritoriale a Curţii de Apel Alba Iulia – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal a fost invocată de pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei, potrivit unui comunicat.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu are cale de atac.

Conţinutul dispozitivului hotărârii nr. 252/27.11.2018 a Curţii de Apel Alba Iulia a fost publicat şi pe portalul instanţei la dosar nr. 580/57/2018.

„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Curţii de Apel Alba Iulia – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal invocată de pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei şi în consecinţă,

Declină competenţa de soluţionare a cererii de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul Augustin Lazăr – procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în contradictoriu cu pârâţii Ministerul Justiţiei şi ministrul justiţiei în favoarea Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal .

Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.11.2018.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.