Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PICCJ. Combaterea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală prin creșterea securității containerelor


28 noiembrie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marți, 27 noiembrie 2018, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că Augustin Lazăr, procurorul general al PÎCCJ, a participat la deschiderea cursului “Combaterea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală prin creșterea securității containerelor”, eveniment organizat la București de OPDAT, IPLEC și SELEC și adresat procurorilor și ofițerilor de poliție din Europa centrală, de sud și est, precum și din Asia centrală, potrivit unui comunicat.

Procurorul general al PÎCCJ a subliniat că transporturile internaționale de mărfuri containerizate generează contextul propice pentru dezvoltarea unui fenomen complex de policriminalitate, în care se găsesc reunite, alături de încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală, diferite tipuri de trafic international ilicit: de persoane, arme, substanțe interzise, alimente și medicamente contrafăcute, care pun în pericol grav sănătatea publică.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică