« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

O nouă mutare pe piața avocaturii: Voinescu Lawyers
29.11.2018 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Echipa pluridisciplinară Voinescu Lawyers a fost fondată ca urmare a unei scindări din cadrul unei firme de prestigiu la nivel international și este constituită din avocați cu specializări diverse și complementare, dar al căror punct de convergență este excelența.

Societatea este coordonată de avocați cu o vastă experiență profesională în România și Franța (Baroul din Paris), dar și cu o înaltă pregătire academică la universități de prestigiu internațional, precum Paris I Pantheon – Sorbona, Universitatea din Londra sau Universitatea Aix-Marseille III. Expunerea avocaților societății la proiecte diversificate și complexe, inclusiv cu caracter transnațional, recomandă Voinescu Lawyers drept una dintre puținele societăți de avocatură care oferă un pachet complet de servicii juridice, atât în sfera dreptului privat (e.g. civil, comercial, dreptul muncii), dreptului public (contencios administrativ, fiscal și constituțional), cât și în cea a dreptului penal al afacerilor.

Gabriel Voinescu, Managing Partner în cadrul Voinescu Lawyers: „Pentru mine acest pas este împlinirea unei dorințe pe care am avut-o încă din copilărie, dar și urmarea absolut firească a evoluției profesionale și academice din ultimii 20 de ani, având, totodată, încredere în echipa excepțională, din punct de vedere uman și profesional, a colegilor cu care am pornit la drum”.

Timeea Ciudin, Partner în cadrul Voinescu Lawyers: „Fondarea unui start-up la vârsta de 31 ani având o formidabilă echipă de avocați sclipitori și dedicați reprezintă materializarea unui vis”.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.