Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Numire formatori cu normă întreagă la INM
05.12.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 3 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii, în ședința Plenului, a hotărât în unanimitate numirea în calitate de formatori cu normă întreagă la Institutul Naţional al Magistraturii a următorilor candidaţi:
– Camelia Maria Solomon, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională iniţială
Alina Gabriela Ţambulea, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.