Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Numire formatori cu normă întreagă la INM

05.12.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 3 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii, în ședința Plenului, a hotărât în unanimitate numirea în calitate de formatori cu normă întreagă la Institutul Naţional al Magistraturii a următorilor candidaţi:
– Camelia Maria Solomon, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională iniţială
Alina Gabriela Ţambulea, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership