Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Numire formatori cu normă întreagă la INM
05.12.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 3 decembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii, în ședința Plenului, a hotărât în unanimitate numirea în calitate de formatori cu normă întreagă la Institutul Naţional al Magistraturii a următorilor candidaţi:
– Camelia Maria Solomon, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională iniţială
Alina Gabriela Ţambulea, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, la disciplina „Drept civil şi Drept procesual civil” în cadrul Departamentului de formare profesională continuă.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate