BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Parlamentul European. Propuneri ref. substanțele cancerigene la locul de muncă

05.12.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 5 decembrie 2018, Parlamentul European a anunțat că în timpul sesiunii plenare din decembrie, deputații europeni vor dezbate și vor vota asupra unor măsuri mai stricte privind eliminarea și reducerea agenților cancerigeni și mutageni de la locul de muncă, potrivit unui comunicat.

Noul cadru juridic va include valori-limită de expunere și menționarea riscurilor pentru piele pentru alte opt substanțe cancerigene, indiferent dacă expunerea survine prin inhalare sau manipulare. Aceasta listă include noxele produse de motoarele diesel și uleiurile de motor uzate.

Claude Rolin, eurodeputat, reporter: „Cel mai important lucru pentru mine este ca riscurile să fie reevaluate constant, pentru că nu putem evalua în bani sănătatea lucrătorilor noștri.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership