BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Infrastructură
Profesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Comitetul Comun de Monitorizare al Programului Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020, reunit la Chișinău

06.12.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 4 decembrie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a anunțat că s-a reunit la Chișinău Comitetul Comun de Monitorizare al Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, pentru a discuta stadiul implementării programului, potrivit unui comunicat.

Autoritatea de Management a informat Comitetul cu privire la progresele înregistrate în evaluarea celor 241 de proiecte depuse în urma celor două apeluri lansate și au fost discutate măsurile necesare pentru accelerarea acestui proces. Având în vedere că pe data de 14 noiembrie 2018 Comisia Europeană a aprobat, spre finanțare, patru proiecte mari de infrastructură, cu o valoarea totală de 40,5 milioane euro, Comitetul Comun de Monitorizare a discutat stadiul acestora, precum și calendarul estimat pentru contractarea proiectelor.

În cadrul aceleiași reuniuni, au fost discutate măsurile luate de autoritățile din Republica Moldova în vederea îndeplinirii cerințelor impuse programului în cadrul procesului de desemnare a sistemului de management și control al programului.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership