Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timiș. Garderobă în incinta palatului Dicasterial

06.12.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 6 decembrie 2018, av. dr. Sergiu I. Stănilă, decanul Baroului Timiș, a anunțat că în urma finalizării lucrărilor de renovare a spațiului aflat în folosința Baroului Timiș, în incinta Palatului Dicasterial, garderoba a fost mobilată cu cuier pentru haine și robe, precum și căsuțe de depozitare, care pot fi utilizate de membrii Baroului Timiș, potrivit unui comunicat.

Avocații interesați de utilizarea unei asemenea căsuțe de depozitare, precum și de achiziționarea cartelelor electronice de acces garderobă și toalete, se pot adresa Secretariatului Baroului Timiș pentru a primi informațiile necesare.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership