« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Iași. Seminar de formare profesională continuă româno-moldovenesc
07.12.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 7 decembrie 2018, la sediul Palatului de Justiție din Iași, în cadrul parteneriatului dintre Curtea de Apel Iași și Curtea de Apel Bălți din Republica Moldova, a avut loc un nou seminar de formare profesională continuă româno-moldovenesc având ca temă Justiția în Anul Centenarului României Mari. Aspecte practice privind cooperarea judiciară între România și Republica Moldova”, potrivit unui comunicat.

La lucrările seminarului, alături de judecători din cadrul celor două instanțe, a participat și  judecătorul Gabriela Baltag, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Temele prezentate în cadrul dezbaterilor au fost Visul de aur al României – Marea Unire de la 1918, Un secol de stat național, unitar și indivizibil. Unificarea juridică – parte componentă a unității naționale, Aspecte practice privind cooperarea judiciară în materie civilă, între România și Republica Moldova, Aspecte penale jurisprudențiale derivate din aplicarea Tratatului dintre România și Republica Moldova privind asistența juridică în materie civilă și penală, semnat la Chișinău, la 6 iulie 1996 și Aspecte practice privind cooperarea judiciară în materie penală, între România și Republica Moldova.

 
Secţiuni: Content, Internațional, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD