Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Validarea examenului de primire în profesie 2018. UPDATE: Validarea examenul de primire în profesie pentru persoanele cuprinse în tabelul cu candidații declarați admiși după punerea în aplicare a Hotărârii Consiliului UNBR nr. 399
17.12.2018 | JURIDICE.ro

17 decembrie 2018: Vineri, 14 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea Consiliului UNBR nr. 413/08.12.2018 prin care se validează examenul de primire în profesie ca avocat stagiar pentru persoanele cuprinse în tabelul cu candidații declarați admiși la examenul de primire în profesia de avocat ca avocat stagiar, sesiunea septembrie 2018, după punerea în aplicare a art. 2 din Hotărârea Consiliului UNBR nr. 399/08.12.2018.

:: Hotărârea

***

11 decembrie 2018: Luni, 10 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea Consiliului UNBR nr. 399 din data de 8 decembrie 2018 prin care se ratifică Decizia Comisiei Permanente nr. 359/06 octombrie 2018 privind validarea examenului de primire în profesie – sesiunea august 2018 – ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice precum și a rezultatelor acestuia.

:: Hotărârea


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.