Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Validarea examenului de primire în profesie 2018. UPDATE: Validarea examenul de primire în profesie pentru persoanele cuprinse în tabelul cu candidații declarați admiși după punerea în aplicare a Hotărârii Consiliului UNBR nr. 399
17.12.2018 | JURIDICE.ro


17 decembrie 2018: Vineri, 14 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea Consiliului UNBR nr. 413/08.12.2018 prin care se validează examenul de primire în profesie ca avocat stagiar pentru persoanele cuprinse în tabelul cu candidații declarați admiși la examenul de primire în profesia de avocat ca avocat stagiar, sesiunea septembrie 2018, după punerea în aplicare a art. 2 din Hotărârea Consiliului UNBR nr. 399/08.12.2018.

:: Hotărârea

***

11 decembrie 2018: Luni, 10 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea Consiliului UNBR nr. 399 din data de 8 decembrie 2018 prin care se ratifică Decizia Comisiei Permanente nr. 359/06 octombrie 2018 privind validarea examenului de primire în profesie – sesiunea august 2018 – ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice precum și a rezultatelor acestuia.

:: Hotărârea

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate