Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Absolventă a Facultății de Drept, desemnată Miss Supranațional Europa

11.12.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 7 decembrie 2018, Andreea Coman, în vârstă de 25 de ani, originară din Pitești, absolventă a Facultății de Drept a Universității Nicolae Titulescu, a obţinut titlul de Miss Supranaţional Europe 2018, la finala din Polonia a concursului, potrivit jurnaluldearges.ro.

La concurs au participat 73 de femei de pe tot globul și este una dintre cele mai prestigioase competiţii de frumuseţe din lume.

Andreea Coman a publicat un mesaj pe pagina de Facebook: „După 3 săptămâni de cantonament în Polonia m-am poziționat în seara finală a concursului Miss Supranațional în Top 10 și am reușit să îmi adjudec titlul de Miss Supranațional Europa! Alături de 72 de de fete de pe toate continentele am avut parte de o experiență care mi-a arătat cât de diversă poate fi lumea noastră! Am încercat să mă impun prin propria personalitate și să dezvălui tuturor câte ceva din cultura românească! În spatele unui asemenea proiect important am avut cea mai frumoasă echipa ce m-a încurajat pe tot parcursul cantonamentului.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.