Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Proiect UNBR JUST ACCESS
Print Friendly, PDF & Email

Absolventă a Facultății de Drept, desemnată Miss Supranațional Europa

11.12.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 7 decembrie 2018, Andreea Coman, în vârstă de 25 de ani, originară din Pitești, absolventă a Facultății de Drept a Universității Nicolae Titulescu, a obţinut titlul de Miss Supranaţional Europe 2018, la finala din Polonia a concursului, potrivit jurnaluldearges.ro.

La concurs au participat 73 de femei de pe tot globul și este una dintre cele mai prestigioase competiţii de frumuseţe din lume.

Andreea Coman a publicat un mesaj pe pagina de Facebook: „După 3 săptămâni de cantonament în Polonia m-am poziționat în seara finală a concursului Miss Supranațional în Top 10 și am reușit să îmi adjudec titlul de Miss Supranațional Europa! Alături de 72 de de fete de pe toate continentele am avut parte de o experiență care mi-a arătat cât de diversă poate fi lumea noastră! Am încercat să mă impun prin propria personalitate și să dezvălui tuturor câte ceva din cultura românească! În spatele unui asemenea proiect important am avut cea mai frumoasă echipa ce m-a încurajat pe tot parcursul cantonamentului.”


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.