Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Adoptarea Pactului Mondial privind Migrațiile al ONU
11.12.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 10 decembrie 2018, Organizația Națiunilor Unite a anunțat că Pactul Mondial privind Migrațiile al ONU a fost adoptat în mod oficial, în Maroc, după ce a fost proclamat oral în prezența a 164 de țări reunite la Conferința Interguvernamentală, potrivit unui comunicat.

Antonio Guterres, secretarul general al ONU: „Acest moment este produsul inspirat al multor eforturi. În primul rând, migrația a fost întotdeauna cu noi, dar trebuie să fie sigură și gestionată. În al doilea rând, politicile naționale sunt mult mai susceptibile de a reuși prin cooperare internațională. Mai mult, acest Pact nu este obligatoriu din punct de vedere juridic. Este un cadru de cooperare internațională, înrădăcinat într-un proces interguvernamental de negociere cu bună-credință.”

Conferința Interguvernamentală de la Marrakech este o simplă etapă formală a procesului, înaintea unui ultim vot de ratificare, la 19 decembrie, în Adunarea Generală a ONU, la New York.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.