Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Examen de primire în profesie, admitere la INPPA si primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, 3 martie 2019. UPDATE: Locul desfășurării examenului. Tabelele finale. Instrucțiuni pentru candidați
01.03.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

1 martie 2019: Vineri, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității un anunț pentru candidații la examenul de primire în profesia de avocat din data de 3 martie 2019, potrivit unui comunicat.

Instrucțiuni și reguli

Examenul începe la ora 9.00 a zilei de 03.03.2019;
– Candidații se vor prezenta la sala de examen OBLIGATORIU la ora 7.45 cu actul de identitate;
– Actele de identitate acceptate sunt cartea/buletinul de identitate, adeverință provizorie de identitate (în caz de pierdere a cărții/buletinului de identitate), pașaportul sau permisul de conducere, prezentate în original și aflate în termen de valabilitate; copii de pe acestea sau alte documente nu vor putea fi luate în considerare;
– Candidaților le este interzis accesul în sala de examen cu genți, poșete, tipărituri, telefoane mobile și orice fel de alte aparate electronice;
– Este strict interzis accesul în clădire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora (telefoane mobile, pda-uri, tablete, notebook-uri, ceasuri inteligente etc.).

– Repartizarea candidaților la săli se va publica la 2 martie 2019.

***

Joi, 28 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea nr. 4 din 28 februarie 2019.

S-au publicat:
– tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, cuprinse în anexele 1 şi 2 ale Hotărârii.

– tabelele finale cuprinzând candidații respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi ale candidaților respinși şi retrași de la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice sunt cuprinse în anexele 3 şi 4 ale prezentei Hotărâri.

:: Hotărârea

***

28 februarie 2019: Miercuri, 27 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea martie 2019, se va desfășura la data de 3 martie 2019 în următoarele locuri de examen, potrivit unui comunicat:

– Facultatea de Drept a Universității din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sector 5 – accesul candidaților se va face exclusiv prin intrarea de la aripa Vasile Pârvan (partea din dreapta a Palatului Facultății de Drept)

– Facultatea de Chimie a Universității din București, B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12 (imobilul din vecinătatea Pieței Universității).

Verificarea îndeplinirii cerințelor stabilite prin Regulamentul de examen urmează a fi publicată cel mai târziu la 28 februarie 2019 împreună cu tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat şi admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice.

Repartizarea pe săli a candidaților urmează să fie afișată cu respectarea prevederilor art. 11 alin. (1) lit. j) din Regulamentul de examen.

***

11 decembrie 2018: Luni, 10 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Hotărârea Consiliului nr. 400 din 8 decembrie 2018 privind organizarea la 3 martie 2019 a examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, potrivit unui comunicat.

:: Hotărârea nr. 400/2018

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.