Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Proiect UNBR JUST ACCESS
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locul al III-lea la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition

12.12.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 10 decembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că echipa facultății a participat la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition, organizat de Universitatea Oxford, în perioada 5 – 7 decembrie, potrivit unui comunicat.

Ediția a șaptea a Etapei Regionale s-a desfășurat la Budapesta, la Universitatea Eötvös Loránd, echipa Facultății de Drept obținând locul al III-lea și calificarea, pe această cale, la Etapa Internațională a concursului, ce se va desfășura în luna Aprilie 2019, la Universitatea Oxford.

Echipa este formată din Maria-Cristina Palade, Rareș-Bogdan Fărcaș, Liviu-Ștefan Iftimie, Radu-Alexandru Șerban și Andrei Victor Ududoiu, studenți ai Facultății în anul al III-lea de studii, fiind coordonată de drd. Ștefan Bogrea.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.