Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locul al III-lea la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition

12.12.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 10 decembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității din București a anunțat că echipa facultății a participat la Etapa Regională a Price Media Law Moot Court Competition, organizat de Universitatea Oxford, în perioada 5 – 7 decembrie, potrivit unui comunicat.

Ediția a șaptea a Etapei Regionale s-a desfășurat la Budapesta, la Universitatea Eötvös Loránd, echipa Facultății de Drept obținând locul al III-lea și calificarea, pe această cale, la Etapa Internațională a concursului, ce se va desfășura în luna Aprilie 2019, la Universitatea Oxford.

Echipa este formată din Maria-Cristina Palade, Rareș-Bogdan Fărcaș, Liviu-Ștefan Iftimie, Radu-Alexandru Șerban și Andrei Victor Ududoiu, studenți ai Facultății în anul al III-lea de studii, fiind coordonată de drd. Ștefan Bogrea.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.