Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Irlanda. Ghidul pentru șoferi cu privire la utilizarea camerelor de bord
13.12.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 1 decembrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor a dat publicității Ghidul pentru șoferi cu privire la utilizarea camerelor de bord.

Utilizarea sistemelor CCTV – sub forma camerelor de bord – a crescut în ultimii ani, camerele de bord pot fi orientate spre exterior și să înregistrează video de pe drumul din față. În mod similar, există versiuni care înregistrează atât audio cât și cele video, înregistrate atât în interiorul autovehiculului, cât și în exterior. În mod evident, în cazul în care sunt înregistrate atât imagini video, cât și audio ale persoanelor fizice dintr-un vehicul (în mod obișnuit un taxi sau autobuz), sau unde este înregistrat un clip video în care apare un pieton captat de o cameră de bord orientat spre exterior, pot apărea implicații privind protecția datelor, important este ca șoferii care instalează asemenea camere să înțeleagă obligațiile care le revin în temeiul legislației privind protecția datelor.

Număr de pagini: 5.

:: Ghidul pentru șoferi cu privire la utilizarea camerelor de bord


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.