Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Apel către MJ și CSM ref. asigurarea în bune condiții a apărării. UPDATE: Răspunsul CSM
01.02.2019 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

1 februarie 2019: Joi, 31 ianuarie 2o19, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat răspunsul Consiliului Superior al Magistraturii ca urmare a adresei UNBR nr. 439-ORG-2018 din data de 13 decembrie 2018, prin a fost înaintat Apelul pentru asigurarea în bune condiţii a apărării, adoptat de Consiliul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, la data de 8 decembrie 2018.

:: Răspunsul CSM

***

13 decembrie 2018: Joi, 13 decembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat Apelul Consiliului UNBR adoptat în ședința din 7-8 decembrie 2018 adresat Ministerului Justiției și Consiliului Superior al Magistraturii pentru asigurarea în bune condiții a apărării, conform cadrului constituțional, art. 24 din Constituția României.

:: Apelul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate