TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit Speed Business Meeting, o ediție de business networking la care au participat 150 de manageri de top

14.12.2018 | JURIDICE.ro

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit marți seara o nouă ediție Speed Business Meeting, care a reunit 50 de companii din diverse sectoare de activitate si Cocktailul lunar de networking al membrilor din Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER). Cu această ocazie, în compania celor peste 150 de manageri de top din comunitatea de membri CCIFER, s-a prezentat comunității de business și cea de-a  III-a ediție a publicației CCIFER: Prezența franceză în România – reușite și perspective 2018-2019. Publicația prezintă bilanțul investițiilor franceze în România și al parteneriatului economic dintre cele două țări și a fost prezentată pentru prima dată cu prilejul Forumului Economic de la Bercy/Paris din data de 6 decembrie. În cadrul acestui forum, François Coste, Președinte CCIFER, a moderat o masă rotundă cu investitori francezi în România, și a evidențiat oportunitățile de creștere și competitivitate ale României.

Monia Dobrescu, Avocat Asociat: „A fost o reală plăcere să putem contribui, alături de CCIFER, la organizarea acestui eveniment, unde modelul dinamic al interacțiunilor și implicarea celor prezenți au dat savoare și eficiență discuțiilor de afaceri. Sperăm ca participanții să fi identificat oportunități reale de business în cadrul sesiunilor de networking. În ceea ce privește conlucrarea echipelor noastre pentru a organiza un eveniment de succes, acest lucru nu a făcut decât să consolideze relația de lungă durată pe care o avem cu CCIFER și pe care o apreciem foarte mult.” 

MUȘAT & ASOCIAȚII susține și organizează frecvent, în centrul său de conferințe, evenimente pe diverse teme de interes, adresate în special managerilor de top din companiile care operează pe piața locală, stimulând astfel cunoașterea, relaționarea și dezvoltarea mediului de afaceri autohton.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.