Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit Speed Business Meeting, o ediție de business networking la care au participat 150 de manageri de top
14.12.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

MUȘAT & ASOCIAȚII a găzduit marți seara o nouă ediție Speed Business Meeting, care a reunit 50 de companii din diverse sectoare de activitate si Cocktailul lunar de networking al membrilor din Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER). Cu această ocazie, în compania celor peste 150 de manageri de top din comunitatea de membri CCIFER, s-a prezentat comunității de business și cea de-a  III-a ediție a publicației CCIFER: Prezența franceză în România – reușite și perspective 2018-2019. Publicația prezintă bilanțul investițiilor franceze în România și al parteneriatului economic dintre cele două țări și a fost prezentată pentru prima dată cu prilejul Forumului Economic de la Bercy/Paris din data de 6 decembrie. În cadrul acestui forum, François Coste, Președinte CCIFER, a moderat o masă rotundă cu investitori francezi în România, și a evidențiat oportunitățile de creștere și competitivitate ale României.

Monia Dobrescu, Avocat Asociat: „A fost o reală plăcere să putem contribui, alături de CCIFER, la organizarea acestui eveniment, unde modelul dinamic al interacțiunilor și implicarea celor prezenți au dat savoare și eficiență discuțiilor de afaceri. Sperăm ca participanții să fi identificat oportunități reale de business în cadrul sesiunilor de networking. În ceea ce privește conlucrarea echipelor noastre pentru a organiza un eveniment de succes, acest lucru nu a făcut decât să consolideze relația de lungă durată pe care o avem cu CCIFER și pe care o apreciem foarte mult.” 

MUȘAT & ASOCIAȚII susține și organizează frecvent, în centrul său de conferințe, evenimente pe diverse teme de interes, adresate în special managerilor de top din companiile care operează pe piața locală, stimulând astfel cunoașterea, relaționarea și dezvoltarea mediului de afaceri autohton.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.