Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ministerul Educației Naționale. Program de colaborare cu Ministerul Învățământului Superior din Palestina

17.12.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Vineri, 14 decembrie 2018, Ecaterina Andronescu, ministrul Educației Naționale și dr. Riad Malki, ministrul Afacerilor Externe și al Expatriaților din Palestina, au semnat un Program de colaborare în domeniul educației între Ministerul Educației Naționale și Ministerul Învățământului Superior din Palestina, potrivit unui comunicat.

Documentul semnat include prevederi privind acordarea de burse, schimburi de experiență în domeniul asigurării calității în învățământul preuniversitar și superior, respectiv sprijinirea predării și învățării limbii române în școlile si universitățile palestiniene. De asemenea, prin intermediul acestui program sunt încurajate cooperarea interuniversitară și colaborarea în domeniul recunoașterii diplomelor din învățământul preuniversitar și universitar. Protocolul intră în vigoare la data semnării și este valabil o perioadă de doi ani.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week