Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire Procurorul general Augustin Lazăr – procurorii generali din Grecia si Austria
17.12.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Vineri, 14 decembrie 2018, prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general, a avut o întâlnire de lucru cu Franz Ploechl, procurorul general al Austriei și Xeni Dimitriou, procurorul general al Greciei, potrivit unui comunicat.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a prezentat omologilor săi din Austria și Grecia istoria Ministerului Public, modul de organizare și funcționare a instituției, precum și a parchetelor militare. De asemenea, au fost analizate oportunitățile de cooperare între parchetele generale din cele trei țări membre ale Uniunii Europene, atât în ceea ce privește aplicarea procedurilor de cooperare judiciară internațională, cât și din perspectiva înființării Parchetului European și a măsurilor de operaționalizare a acestuia.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate