Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire Procurorul general Augustin Lazăr – procurorii generali din Grecia si Austria
17.12.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 14 decembrie 2018, prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general, a avut o întâlnire de lucru cu Franz Ploechl, procurorul general al Austriei și Xeni Dimitriou, procurorul general al Greciei, potrivit unui comunicat.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a prezentat omologilor săi din Austria și Grecia istoria Ministerului Public, modul de organizare și funcționare a instituției, precum și a parchetelor militare. De asemenea, au fost analizate oportunitățile de cooperare între parchetele generale din cele trei țări membre ale Uniunii Europene, atât în ceea ce privește aplicarea procedurilor de cooperare judiciară internațională, cât și din perspectiva înființării Parchetului European și a măsurilor de operaționalizare a acestuia.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.