Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Post vacant – funcţia de Preşedinte în cadrul Autorității Bancare Europene
19.12.2018 | Elena ALBU

JURIDICE - In Law We Trust
Elena ALBU

Elena ALBU

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria CA 447/1 din 12 februarie 2018 a fost publicat Notificarea de post vacant pentru funcţia de Preşedinte în cadrul Autorității Bancare Europene.

Autoritatea Bancară Europeană (denumită în continuare „ABE”) este o autoritate independentă a UE instituită la 1 ianuarie 2011 prin Regulamentul (UE) nr. 1093/2010 al Parlamentului European și al Consiliului.

Având scopul de a îmbunătăți funcționarea pieței interne a Uniunii Europene, ABE contribuie la asigurarea unui nivel de înaltă calitate, eficient și consecvent de reglementare și supraveghere în domeniile sale de competență. De asemenea, aceasta promovează valori publice precum stabilitatea sistemului financiar, transparența piețelor și a produselor financiare și protecția deponenților și a investitorilor.

Aceasta funcționează în scopul de a preveni arbitrajul de reglementare și de a garanta condiții egale de concurență, de a consolida coordonarea internațională în materie de supraveghere, de a promova convergența în materie de supraveghere și de a oferi consiliere instituțiilor Uniunii în domeniul reglementării și supravegherii pentru activități bancare, plăți și monedă electronică, precum și în ceea ce privește chestiuni conexe legate de guvernanța corporativă, auditul și raportarea financiară.

Președintele este un expert independent cu normă întreagă, membru al personalului ABE. Acesta răspunde în fața Consiliului supraveghetorilor al ABE și prezintă acestuia rapoarte periodice referitoare la desfășurarea activităților ABE.

Pentru detalii legate de postul vacant și procedura de depunere a candidaturilor, vă rugăm să consultați pagina noastră de internet: https://eba.europa.eu/about-us/careers.

Dosarele de candidatură, care includ un curriculum vitae preferabil întocmit pe baza modelului Europass, o scrisoare de motivație și o declarație completată, datate și semnate, trebuie depuse în limba engleză la următoarea adresă: EBAChair-Applications@eba.europa.eu până la data de 11 ianuarie 2019, ora 12.00 (ora Londrei).

Consilier juridic Elena Albu

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.