JURIDICE SELECTED
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Proiect UNBR JUST ACCESS
Print Friendly, PDF & Email

Prima lucrare din colecția „De-a dreptul” este lansată la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara

19.12.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 19 decembrie 2018, va avea loc o lansare de carte care coincide cu debutul unei colecţii de specialitate la Editura Universităţii de Vest din Timișoara, dedicată cărţilor care îşi propun să deschidă dreptul către alte discipline şi către publicul ne-specialist sau în formare, colecţie care va purta numele „De-a dreptul”.

Prima lucrare publicată în această colecţie – Raluca Bercea, Alexandra Mercescu (ed.), Valori, idei şi mentalităţi în drept, de la 1918 la 2018 – reunește studiile secțiunii omonime de drept comparat și interdisciplinaritate de la Bienala 2018 a Facultății de Drept.

Festivitatea de lansare se va desfășura miercuri, 19 decembrie 2018, la ora 19:00, în amfiteatrul A2 al Facultății de Drept a Universtității de Vest din Timișoara.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.