« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Inspecției Judiciare
19.12.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 1066 din data de 17 decembrie 2018, a fost publicat Ordinul nr. 144/2018 pentru modificarea Ordinului inspectorului-șef al Inspecției Judiciare nr. 134/2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Inspecției Judiciare.

1. La articolul 68, alineatul (2) se modifică și va avea următorul cuprins:
Lucrările de inspecție pot fi apreciate de inspectorul-șef ca având grad de complexitate ridicat în una din următoarele cazuri:
a) sesizarea privește mai multe fapte sau acte materiale și 6 sau mai mulți judecători;
b) sesizarea privește mai multe fapte sau acte materiale și 6 sau mai mulți procurori;
c) sesizarea privește fapte care au legătură cu mai mult de 3 cauze;
d) sesizarea se referă la mai mulți judecători sau procurori care sunt membri de drept sau aleși ai Consiliului Superior al Magistraturii;
e) în alte situații obiective.

2. La articolul 68, alineatul (3) se abrogă.

3. La articolul 68, alineatul (4) se modifică și va avea următorul cuprins: În alte cazuri decât cele prevăzute la alin. (2), lucrările de inspecție au un grad de complexitate standard.

Intrarea în vigoare: 17 decembrie 2018.

 
Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD