Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis: Este în discuție referendumul pe justiție

19.12.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 18 decembrie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a afirmat, la o întâlnire cu un grup de tineri, că în România democrația este în pericol și referitor la un referendum pe Justiție, șeful statului a spus ca acesta este în discuție, potrivit ziare.com.

Klaus Iohannis, președintele României: „Da, este în discuție acest referendum. Stiți bine că am făcut primii pași încă de acum câtăva vreme. Poate vă amintiți acea fază când am spus fară penali, când am spus ca atâta timp cât voi fi președinte nu vom avea premier penal. E bine să judecăm pe cine votăm, ce votăm. Dar cel mai important lucru e sa votăm. În 2016 au considerat că nici unii, nici alții nu sunt grozavi și iată catastrofa.
Cum putem să ajungem în anul 2018 și să discutăm pe față despre amnistie și grațiere pentru că niște penali conduc partidul de guvernare? Nici după război persoane penale nu au ajuns la conducerea statului și dacă a dat Ceaușescu grațiere, a dat-o pentru că a fost o aniversare a statului, dar în niciun caz ca să spele dosare. În România democrația este în pericol și trebuie să fim conștienti de acest lucru. Referendum vom vedea, vom discuta, dar votul decide.”


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership