Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Avocații obțin la ÎCCJ aplicarea Deciziei CCR nr. 658/2018

20.12.2018 | Andreea COMAN
Andreea Coman

Andreea Coman

Miercuri, 19 decembrie 2018, şi joi, 20 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis în principiu contestațiile în anulare formulate de către condamnații Rudel Obreja, Dan Șova, Constantin Niță, Alina Bica și Elena Udrea. Totodată, Înalta Curte de Casație și Justiție a luat în dezbatere cererile de suspendare a executării pedepsei închisorii formulate de către condamnați.

Ca urmare a Deciziei Curții Constituționale a României nr. 658/2018, cu opinie separată, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererile de suspendare a executării pedepsei închisorii și a dispus punerea de îndată în libertate a celor condamnați de sub puterea mandatelor de executare a pedepselor privative de libertate. Decizia este definitivă.

Apărătorii au fost (în dosare diferite): av. prof. univ. dr. Dan Lupașcu, av. dr. Mihai Mareș, av. prof. univ. dr. Corneliu Liviu Popescu, av. Doru Trăilă, av. Veronel Rădulescu.

:: Minuta (Rudel Obreja)
:: Minuta (Dan Șova)
:: Minuta (Constantin Niță)
:: Minuta (Alina Bica)
:: Minuta (Elena Udrea)

Av. Andreea Coman
Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.