TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Avocații obțin la ÎCCJ aplicarea Deciziei CCR nr. 658/2018
20.12.2018 | Andreea COMAN


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Andreea Coman

Andreea Coman

Miercuri, 19 decembrie 2018, şi joi, 20 decembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis în principiu contestațiile în anulare formulate de către condamnații Rudel Obreja, Dan Șova, Constantin Niță, Alina Bica și Elena Udrea. Totodată, Înalta Curte de Casație și Justiție a luat în dezbatere cererile de suspendare a executării pedepsei închisorii formulate de către condamnați.

Ca urmare a Deciziei Curții Constituționale a României nr. 658/2018, cu opinie separată, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererile de suspendare a executării pedepsei închisorii și a dispus punerea de îndată în libertate a celor condamnați de sub puterea mandatelor de executare a pedepselor privative de libertate. Decizia este definitivă.

Apărătorii au fost (în dosare diferite): av. prof. univ. dr. Dan Lupașcu, av. dr. Mihai Mareș, av. prof. univ. dr. Corneliu Liviu Popescu, av. Doru Trăilă, av. Veronel Rădulescu.

:: Minuta (Rudel Obreja)
:: Minuta (Dan Șova)
:: Minuta (Constantin Niță)
:: Minuta (Alina Bica)
:: Minuta (Elena Udrea)

Av. Andreea Coman
Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAȚII

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate