Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

Irlanda. Comisia pentru Protecția Datelor a publicat Ghidul pentru reprezentanții aleși
21.12.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 18 decembrie 2018, Comisia pentru Protecția Datelor din Irlanda a publicat Ghidul care are ca scop să-i ajute pe reprezentanții aleși să aibă conștientizeze importanța obligațiilor și responsabilităților ce le revin în calitate de operatori de date în conformitatea cu GDPR și Data Protection Act 2018.

Aceste materiale au fost dezvoltate pe baza consultărilor desfășurate de Comisia pentru Protecția Datelor cu părțile interesate, cu scopul de a identifica și de a aborda problemele cele mai pertinente privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care afectează reprezentanții aleși în îndeplinirea funcțiilor lor.

Ghidul pentru reprezentanții aleși conține:
1. Introducerea
2. Cele mai bune practice la locul de muncă
3. Ghidul privind prelucrarea datelor de către reprezentanții aleși având în vederea secțiunea 40 din Data Protection Act 2018.

Sursa oficială*: https://www.dataprotection.ie/en/news-media/latest-news/dpc-publishes-guidance-elected-representatives


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.