Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Promovări în echipa SĂVESCU & ASOCIAȚII

23.12.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

SĂVESCU & ASOCIAȚII promovează doi avocați în cadrul echipei, începând cu 1 ianuarie 2019.

Andreea Coman, avocat SAVESCU & ASOCIATIIAndreea Coman promovează din poziția de Senior Associate în poziția de Managing Associate. Andreea are o experiență remarcabilă în domeniul litigiilor, atât în fața instanțelor cât și în fața organelor de urmărire penală. Își desfășoară activitatea în domeniile drept penal și data protection.
Andreea Coman este redactorul șef al Revistei Române de Protecția Datelor.

Alexandru Matei, avocat SAVESCU & ASOCIATIIAlexandru Matei promovează din poziția de Associate în poziția de Senior Associate. Alexandru a dobândit o bogată experiență relevantă litigiile de dreptul muncii și consultanța pentru protecției datelor cu caracter personal. Alexandru Matei face parte din colectivul de autori al Revistei Române de Protecția Datelor.

Andrei SăvescuAv. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII: „Activitatea echipei noastre în contextul aplicării GDPR a fost una foarte intensă, iar aportul în apărarea clienților în dosare penale este remarcabil! Andreea și Alexandru au acumulat o experiență bogată și sunt repere de stabilitate în cadrul societății.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week