TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Proiect UNBR JUST ACCESS
Print Friendly, PDF & Email

Promovări în echipa SĂVESCU & ASOCIAȚII

23.12.2018 | JURIDICE.ro

SĂVESCU & ASOCIAȚII promovează doi avocați în cadrul echipei, începând cu 1 ianuarie 2019.

Andreea Coman, avocat SAVESCU & ASOCIATIIAndreea Coman promovează din poziția de Senior Associate în poziția de Managing Associate. Andreea are o experiență remarcabilă în domeniul litigiilor, atât în fața instanțelor cât și în fața organelor de urmărire penală. Își desfășoară activitatea în domeniile drept penal și data protection.
Andreea Coman este redactorul șef al Revistei Române de Protecția Datelor.

Alexandru Matei, avocat SAVESCU & ASOCIATIIAlexandru Matei promovează din poziția de Associate în poziția de Senior Associate. Alexandru a dobândit o bogată experiență relevantă litigiile de dreptul muncii și consultanța pentru protecției datelor cu caracter personal. Alexandru Matei face parte din colectivul de autori al Revistei Române de Protecția Datelor.

Andrei SăvescuAv. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII: „Activitatea echipei noastre în contextul aplicării GDPR a fost una foarte intensă, iar aportul în apărarea clienților în dosare penale este remarcabil! Andreea și Alexandru au acumulat o experiență bogată și sunt repere de stabilitate în cadrul societății.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.